Adler palični kuhalnik za kuhanje v vakuumu
Tehnične podrobnosti
Blagovna znamka | ADLER |
Zaloga | Na zalogi |
Podroben opis
Sous VideSlow Cooker ADLER AD 6415 je naprava za počasno kuhanje živil, ki vam omogoča, da ohranite njihove hranilne snovi in poudarite edinstven okus vaših najljubših jedi.
Hrana, vakuumsko pakirana v posebne vrečke, damo v vodo v lonec in kuhamo pri natančno nadzorovani temperaturi, ki je običajno precej nižja kot pri tradicionalnem kuhanju izdelkov.
Sous vide kuhanje ohranja hranilne snovi v jedeh in poudari edinstven okus.
Nastavitev temperature od 20 do 95 °C za zagotovitev enakomernega kuhanja živil.
Naprava omogoča nastavitev časa kuhanja od 1 minute do skoraj 100 ur.
Sous vide: Zdrava metoda počasnega kuhanja
Sous vide kuhanje je tehnika, ki uporablja natančne nastavitve temperature, da vsakič zagotovi enakomeren in popoln rezultat
Zahvaljujoč počasni in nežni pripravi se v jedi ohranijo hranilne vrednosti mesa, zelenjave in rib.
Popoln, izviren okus izbranih sestavin ostane v hrani, ne v vodi
Kuhanje brez dodajanja maščobe
Lahko se uporablja v loncih in drugih toplotno odpornih posodah z minimalno višino 15 cm
Temperaturno območje: 20-95 stopinj Celzija
Natančnost +/- 0,1°C
Nastavitev časa od 1 minute do 99 ur in 59 minut
Temperatura v °C in °F
Vodoodporna zasnova IPX7 s samodejnim varnostnim izklopom
Odstranljivo ohišje grelnika za enostavno čiščenje
Moč: 1000 W
Največja prostornina posode do 20L
Navodila v slovenskem jeziku se nahajajo na tej povezavi link
Sorodni izdelki